Toimitamme rahoituspalveluita Volvo Groupille, johon yhtiömme kuuluu ja joka on maailman johtava kuljetusratkaisujen toimittaja.

Volvo Rahoituksella (VFS) on kattava valikoima rahoituspalveluita kuorma-auto-, maansiirtokone-, linja-auto- ja meriteollisuudelle. Tärkeimmät brändit, joita Volvo Rahoitus palvelee, ovat Volvo Trucks, Volvo Construction Equipment, Volvo Buses, Mack Trucks, Renault Trucks, UD Trucks, SDLG ja Eicher.

VFS on perustettu vuonna 2001, ja yhtiön pääkonttori sijaitsee Pohjois-Kalifornian Greensborossa Yhdysvalloissa. Yhtiön palveluksessa on maailmanlaajuisesti yli 1 400 henkeä, ja se toimittaa asiakasrahoitus- ja vakuutuspalveluita yli 40 maassa.

Yhtiön kunnioittava ja kannustava kulttuuri tekee siitä halutun työnantajan ja erinomaisen rahoituspalvelun Volvo Groupin asiakkaille ja jälleenmyyjille. Vaikka olemme globaali organisaatio, hyödynnämme tehokkaasti paikallista asiantuntemusta. Olemme sitoutuneet kehittämään ja ylläpitämään pitkäkestoisia asiakassuhteita suhdanteisiin katsomatta.

Volvo Group

Volvo Group

Volvo Rahoitus kuuluu Volvo Groupiin, joka on maailman suurimpia kuorma-, linja- ja maansiirtoautojen sekä meri- ja teollisuusmoottorien valmistajia.

Lue lisää Volvo Groupista
Vaikuta itse tulevaisuuteesi

Vaikuta itse tulevaisuuteesi

Haluamme vetää yhtä köyttä, toimia yhtenäisenä tiiminä ja viedä suorituskykymme seuraavalle tasolle – kaikessa tekemisessämme. Työtehtävämme ovat haastavia ja jännittäviä, ja mielenkiintoiset uramahdollisuudet innostavat työntekijöitä kehittämään osaamistaan.

Tutustu Ura-osioon